DEDA MRAZ HLEB

Jump to recipe

novogodišnji hleb u obliku Deda Mraza

Od vašeg omiljenog testa napravite ovaj Deda Mraz hleb. Sigurno ćete oduševiti mališane, a i odraslima ćete izmamiti osmeh na lice.

Mnogo me nervira to što u decembru tradicionalno imam najviše posla. Stvarno ne stignem da se posvetim praznicima i prazničnoj atmosferi onako kako bih želela. Nekada mi to uopšte nije ni bilo važno, ali sada znam koliko to raduje moje klince (a i mene, kad vidim njihovu radost). Baš mi je žao što sve obavimo nabrzaka.

Već mi spominju Kućicu od medenjaka koju smo jednom radili. Ili dekorisane keksiće. A ja stvarno ne znam kad bismo to mogli uklopiti u raspored.

Deda Mraz hleb postupak oblikovanja

Ili predivne Kornet jelkice. Keksiće sa prozorčićima… Ma ideja svakako ne manjka! 🙂

OK, sam me malo grize savest. Ima da pobegnem sa posla jedan dan. Baš me briga. 😉 Isak je od vikenda na raspustu. Ima da smislimo nešto.

Deda Mraz hleb je sjajna ideja za zajednički projekat. 🙂

Hleb u obliku Deda Mraza

Umesto recepta za testo koje sam ja navela, možete upotrebiti neko drugo, vama omiljeno. Bitan je oblik i igra. I da uključite mališane, obavezno. Ili ih bar iznenadite! 🙂

Pozdrav! Ako želite da svake dve nedelje dobijate Novosti sa bloga, kao i da budete obavešteni o novim objavama, ostavite Vaš e-mail... 🙂

Ми не шаљемо нежељену пошту! За више детаља погледајте нашу политику приватности.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.