ČOKOLADNI CHEESECAKE MUS

Jump to recipe

Čokoladni cheesecake mus

Čokoladni cheesecake mus – lagan, kremast, brzo se pravi i jako ukusan. Dekorišite sezonskim voćem i uživajte u letu, ako ga volite. 🙂

Upravo sam bacila pogled na datum u uglu monitora i shvatila da je pre pet dana bio rođendan bloga. Dvanaesti. Čak dvanaesti. Razmišljam da rezimiram tih dvanaest godina, ali ne znam od čega da krenem. Da li mi je dosadilo blogovanje? Da li se blog promenio i kako?

Bilo je kriznih perioda u tih dvanaest godina. Ponekad sam želela da sve obrišem i poništim jednim klikom. Ali svaki put kada se nađem u toj fazi, ipak nastavim. Činjenica je da volim da kuvam, a volim i da fotkam. Mogu to da radim samo za sebe. Da ponim foldere fotografijama i lupam plusiće pored isprobanih recepata u kuvarima, ali nije to to. Možda moj ego traži neku potvrdu i pažnju. Možda samo volim da delim ono što stvaram, bar na ovaj način.

Čokoladni mus

Blogovanje mi ipak nije dosadilo.

Naprotiv. Nakon dužeg perioda krize, kada sam objavljivala manje, polako se vraćam u formu. Nije uvek lako. Pojavljuju se novi blogeri (manje blogeri, više instagrameri), pretiču me u besmislenoj trci za pratiocima i lajkovima, a ja nedovoljno brzo pratim trendove. Tu stižemo i do drugog pitanja. Da li se blog promenio? Ne znam. I dalje kuvam ono što mi se kuva. Ne gledam šta je trenutno viralno. Počela sam da snimam videe, ali i njih pravim onako kako meni prija (možete ih pogledati na mom Instagram profilu).

Čokoladni cheesecake mus

Da čujem vaše mišljenje?

Šta treba da se menja? Šta biste želeli da čitate, vidite? Volela bih da oživim Novosti, da ponekad pripremim poneki recept samo za njih. Ideja je mnogo, a vremena malo, ali svakako bih želela da čujem predloge.

***

Krenula sam sa isprobavanjem recepata iz sledećeg kuvara.

Čokoladni cheesecake mus

Odlučila sam se za jednu od knjiga autorke bloga Half Baked Harvest. Verovatno su mnogi od vas čuli za taj blog. Ako niste, obavezno ga posetite. Tieghan ima odlične recepte! Krećemo od nečeg jednostavnog, brzog i preukusnog.

Čokoladni cheesecake mus je prijatno iznenađenje.

Na blogu već imam recepte za Mus od mlečne čokolade, ali ovaj je ipak drugačiji.

Pozdrav! Ako želite da svake dve nedelje dobijate Novosti sa bloga, kao i da budete obavešteni o novim objavama, ostavite Vaš e-mail... 🙂

Ми не шаљемо нежељену пошту! За више детаља погледајте нашу политику приватности.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.