Zdravo drugari!

Dobro došli u moje malo kraljevstvo!

Ja sam Milkica, supruga jednog Ace, sushi majstora, pivara i zaljubljenika u čoper motore i mama devetogodišnjeg Isaka, pametnice i nemirka i četverogodišnjeg Aljoše. Po zanimanju sam farmaceut, a posebno me raduje rad sa mojim studentima.

Oduvek volim da kuvam. Već u petom razredu osnovne škole sam kuvala za svoju porodicu, uz bakinu pomoć. Blog Mimi’s Kingdom je nastao 2011. godine iz želje da zabeležim recepte koji su nam se posebno dopali. Osim ljubavi prema kuvanju, pokretač za blog je bila i velika ljubav prema fotografiji. Nadam se da ću u budućnosti pronaći malo više vremena za postove posvećene preostalim mojim strastima – prirodi i baštovanstvu…

Verujem u ljude, život i da se sve dešava sa nekim razlogom. Tome me je dosadašnje iskustvo naučilo. Uživam u heklanju i radu sa biljkama i u bašti nikada ne koristim zaštitne rukavice. 🙂 Sa suprugom pravim domaće pivo koje je pohvaljeno od svih koji su ga probali.

Svi recepti na blogu su pripremljeni u našoj, sasvim običnoj, kuhinji i pojedeni u slast od strane moje porodice i prijatelja. Ne kuvam za blog već za nas, a na blogu završi ono što nam se posebno dopalo. Sve fotografije su moje, osim ako nije drugačije naglašeno, a hrana na njima je prava.

Od 2012. godine sam redovni saradnik časopisa Mezze.

Jedan sam od autora kuvara Plazmastičarnica i Plazmastičarnica 2.0 , a već godinu dana radim na vlastitom kuvaru koji će biti inspirisan mojim rodnim Kordunom.

Ako želite da sarađujemo ili samo da me nešto pitate, pišite na mmmilkica@yahoo.com

 

10 Responses

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.