FBI RUKAVICE – COOLINARIJA

posted in: Bez recepta | 4

U folderu Slike na desktopu mi skoro tri godine (možda i više od toga) stoji Pita od jabuka. Sećam se da je bila odlična, ali nikako nije dolazila na red za objavljivanje jer nisam bila zadovoljna fotkama. Početkom januara, kad je Naletov blog Coolinarija postao predmet FBI rukavica setila sam se tih slika i pomislila sam kako će mi dobro doći ako ne budem imala vremena da nešto napravim.

Komizbrot 1

I zaista, tokom februara sam imala mali milion obaveza (po svemu sudeći to će se nastaviti i tokom marta i aprila) i isprobala sam samo dva Natašina recepta. 🙁 Baš mi je žao zbog toga jer volim Naletov blog, pratim ga godinama i sviđaju mi se i recepti koje objavljuje, ali i tekstovi koje piše. Nisam imala priliku da ju upoznam, ali nekako ju oduvek doživljavam bliskom i dragom. 🙂 Nale, kao i ja, voli cveće a za mene svako ko voli cveće ima ogromni plus! :)))

Uglavnom, kada sam danas, nervozna, krenula da sređujem slike za ova dva recepta, odlučila sam da objavim i one loše, za Pitu od jabuka. Ali, nema ih… 🙁 U jednom naletu sređivanja laptopa sam ih obrisala. I tako – samo dva recepta… 🙁 Nale, izvini! Tvoj sjajni blog zaslužuje mnogo više…

P.S. Nazivi recepata su linkovi ka originalu na blogu Coolinarija. Ovde su samo moji utisci. 🙂

ŠUŠKAVA POGAČA

Šuškava pogača 1

Divna i predivna!! 🙂 Tako mekana da se zaista topi u ustima. Doduše, meni nije šuškala, ali zbog Ace nisam upotrebila svinjsku mast već puter i to mnogo manje nego što piše jer više tada nisam imala. Ali, bila je preukusna i jako, jako lepa. Još dve Natašine pogače su mi bile na listi i sigurno ću ih jednom isprobati.

Šuškava pogača 2

KOMISBROT

Komisbrot 2

Verovali ili ne, nikada ranije nisam probala ovaj kolač, mada već neko vreme planiram. Odličan je! Zaista sjajan način da se potroši višak belanaca. Čak sam upotrebila i neki veoma stari kalup za Srneća leđa koji mi je tata dao, tako da mi je kolač baš lepo izgledao.

Komisbrot 3

Slični postovi

4 Responses

  1. Joj ja bih parče ove šuškave pogače. Odlični recepti i još lepše slike.

  2. Prelepe fotke Milkice 🙂

    I recepti mi se bas svidjaju 🙂

  3. Draga moja Mimi, puno ti hvala na lepim recima i jos lepse napravljenim isprobanim recepticima. Savrseni su. Ne brini zbog pite sa jabukama, verujem da je jednako lepa kao i ovi isprobani recepti. Puno mi je srce sto si i ti uspela da isprobas nesto od mojih recepata i nadam se da cemo se uskoro vec jednom upoznati 😉 Hvala ti, jos jednom. <3

  4. I ja bih suskave pogace…sad uz jutarnju kafu!
    Tvoji ‘Updates’ mi se ne pokazuju jos od februara; sad vidim da sam nekoliko postova propustila 🙁

Leave a Reply