dsc0993

Zdravo drugari!

Dobro došli u moje malo kraljevstvo!

Ja sam Milkica, supruga jednog Ace, kuvara i zaljubljenika u čoper motore i mama petogodišnjeg Isaka, pametnice i nemirka i bebaća Aljoše. Po zanimanju sam farmaceut, a posebno me raduje rad sa mojim studentima.

Oduvek volim da kuvam. Već u petom razredu osnovne škole sam kuvala za svoju porodicu, uz bakinu pomoć. Blog Mimi’s Kingdom je nastao 2011. godine iz želje da zabeležim recepte koji su nam se posebno dopali. Osim ljubavi prema kuvanju, pokretač za blog je bila i velika ljubav prema fotografiji. Nadam se da ću u budućnosti pronaći malo više vremena za postove posvećene preostalim mojim strastima – prirodi i baštovanstvu…

Iskrena sam osoba koja uvek ima, ali skoro nikada ne iskazuje svoje mišljenje jer mislim da ga ostali ljudi svakako neće zaista čuti… Perfekcionista sam, posebno kada se radi o ljudima sa kojima se družim… Uživam u radu sa biljkama i u bašti nikada ne koristim zaštitne rukavice. 🙂

Svi recepti na blogu su pripremljeni u našoj, sasvim običnoj, kuhinji i pojedeni u slast od strane moje porodice i prijatelja. Ne kuvam za blog već za nas, a na blogu završi ono što nam se posebno dopalo. Sve fotografije su moje, osim ako nije drugačije naglašeno, a hrana na njima je prava.

Od 2012. godine sam redovni saradnik časopisa Mezze.

Ako želite da sarađujemo ili samo da me nešto pitate, pišite na mmmilkica@yahoo.com

 

 

6 Responses

 1. Milkice, svaka cast na blogu i kreativnosti. Rado cu isprobati tvoje recepte! Pozdrav od drugarice iz gimnazije:)

 2. Nevena

  Draga Milkice,
  videla sam juče tvoje gostovanje u emisiji “Praktična žena” i oduševila sam se! Recepti na blogu su odlični! Planiram ovih dana neki i da isprobam! Svaka čast i samo napred! Želim ti puno, puno, puno uspeha!
  Veliki pozdrav,
  koleginica Nevena sa sprata B kule :))

 3. Željka Gajić (Hajdukov)

  Veeeliki pozdrav od Željke sa faksa, iz generacije. Super ti je blog 😀.
  Sigurno ću isprobati neki recept jer i ja obožavam da spremam svašta.

Leave a Reply